Έδειξαν το Δρόμο στο Run Greece Αλεξανδρούπολη

4.000 δρομείς γέμισαν την πόλη χαμόγελα και έτρεξαν 5χλμ & 10χλμ για καλό σκοπό.

Αλεξανδρούπολη, 26 Σεπτεμβρίου 2017.

Για μία ακόμη φορά η Αλεξανδρούπολη έγινε σημείο αναφοράς χιλιάδων δρομέων όλων των ηλικιών και προορισμός για τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.
Στο 5ο Run Greece χρονιάς που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τη χορηγική υποστήριξη της WIND, συμμετείχαν 4.000 αθλούμενοι αλλά και επαγγελματίες δρομείς.
Η WIND ξεχώρισε με την ομάδα της και τον πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων Μάρκο Γκούρλια, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα των 10χλμ. τερματίζοντας με χρόνο 33:19. Παράλληλα, η εταιρεία, συνεπείς στη δέσμευσή της απέναντι στην κοινωνία, συνέχισε το έργο προσφοράς και αλληλεγγύης που υλοποιεί από το 2011 στο πλαίσιο των αγώνων δρόμου.

Οι συμμετέχοντες έτρεξαν για καλό σκοπό ενισχύοντας τη σημαντική δουλειά που γίνεται στον αθλητικό σύλλογο «Κότινος» για άτομα με αναπηρίες.
Σε ένα διαφορετικό «αγωνιστικό κλίμα» βρέθηκαν και δεκάδες κάτοικοι και επισκέπτες της πόλης που έκαναν κερκίδες τα πεζοδρόμια και χειροκρότησαν την προσπάθεια όλων.

Επόμενος σταθμός RUN GREECE η Ρόδος, που είναι νέος σταθμός, 1 Οκτωβρίου και την αυλαία θα κλείσει με την Πάτρα 8 Οκτωβρίου 2017.

Posted in News.